Benneteau sõnul saab šveitslane Austraalias ja USA-s erikohtlemise osaliseks, sest Federeri tiim korraldab Laver Cupi võistkondlikku turniiri, mille läbiviimisega on seotud ka Austraalia tenniseliidu juht Craig Tiley ja USA tenniseliitu juhtiv Gordon Smith.

"Craig Tiley tegeleb turunduse ja teleõigustega, talle maksab palka Federeri agent. Ja Federer mängib vastutasuks Austraalia tippturniiril kõik 14 mängu peaväljakul ning 14-st matšist 12 õhtuse jahedusega kell 19.30. See huvide konflikt on väga häiriv," rääkis Benneteau Prantsuse raadiojaamale RMC Sport.

Benneteau lisas, et samal ajal kui Federer naudib suuri eeliseid, peab näiteks tema suur konkurent Novak Djokovici oma teise ringi mängu päevasel ajal 39-kraadises kuumuses.

Djokovic ütles nende süüdistuste peale, et tema ei heida korraldajatele midagi ette. "Päeva lõpuks väärib Roger (Federer) head kohtlemist, sest ta on Australian Openi kuuekordne tšmepion ja üks kõigi aegade parimaid tennisiste. Inimesed tahavad näha teda peaväljakul mängimas ja parimal kellaajal. Kes peaks seal siis tema asemel mängima?" küsis Djokovic.