Osaka oli võidule väga lähedal juba teises setis, kus nurjas kolm matšpalli. Tasavägise lahingu võitnud jaapanlanna lõi kaks ja pool tundi kestnud finaalis üheksa ässa, tegi neli topeltviga ja realiseeris 14-st murdevõimalusest kolm. Kvitoval oli mulluse US Openi tšempioni vastu kümme murdepalli ja ta kasutas neist ära samuti kolm.

Avaseti algust domineeris kahekordne Wimbledoni võitja Kvitova, kellel oli seitsme esimese servigeimi jooksul juba viis murdepalli, kuid ta ei suutnud neist ühtegi realiseerida. Eduseisus 6:5 jõudis Osaka kahe settpallini, ent tšehhitar tuli raskest seisust välja ja viis matši kiiresse lõppmängu. Seda valitses juba kindlalt Osaka, kes asus kiirelt juhtima 5:1 ja võitis lõpuks 7:2.

Teise seti alguses pääses Kvitova 2:0 ette, aga Osaka suutis kohe kahel korral vastu murda ja oli eduseisul 5:3 võidu äärel - ta juhtis Kvitova pallingul 40:0, kuid jättis kolm matšpalli kasutamata. Seti lõpp kuulus juba kindlalt Kvitovale, kes murdis kahel korral ja võitis kolm järgmist geimi.

Kolmandas setis tegi Osaka otsustava murde kolmandas geimis ja hoidis seejärel edu lõpuni.