Parimal juhul maailma edetabelis 17. kohal olnud 25-aastasel Tomicil on olnud viimasel ajal erinevaid probleeme ja ATP-tabelis on ta kukkunud 206. positsioonile. Siiski oli ta Trungelliti vastu selgeks soosikuks.

28-aastane Trungelliti kaotas Prantsusmaa lahtiste kvalifikatsiooni viimases ringis ning alustas seejärel koduteed. Igapäevaselt Barcelonas elav argentiinlane jõudiski koju tagasi, kuid sai seejärel teada, et on õnneliku kaotajana pääsenud Prantsusmaa lahtiste põhiturniirile.

Kui informatsioon Trungellitini jõudis, siis kihutas ta oma 88-aastase vanaema duši alt välja ning istutas ka oma ema ning venna autosse ning asus Pariisi poole sõitma. Kümme tundi hiljem oligi tennisist oma sugulastega Prantsusmaa pealinnas ja mänguks valmis.

“Olin koos perekonnaga aega veetmas. Minuga koos olid vend Andre, vanaema Daphne ja ema Susana. Nad tulid kõik eelmisel nädalal Argentinast kohale, et mind mängimas näha. Nad olid tulemas Pariisi, kuid kaotasin kvalifikatsioonis,“ meenutas Trungelliti.

“Nad rentisid seejärel auto, et Hispaanias ringi sõita. Ühel hetkel anti mulle teada, et pääsesin ikkagi põhiturniirile. Minu vanaema oli sel hetkel duši all. Ütlesin talle kohe, et pangu end valmis, kuna nüüd hakkame Pariisi sõitma,“ sõnas argentiinlane, kes võitis enda avaringi matši 6:4, 5:7, 6:4, 6:4.

Umbes 800 km pikkune autosõit tasus end igati ära, kuna avaringis võitmise eest teenis Trungelliti 79 000 eurot.