Esimeses ja kolmandas setis suurepärast tennist näidanud Kontaveit oli kahvatum teises setis, mille lõpp kaldus valgevenelanna kasuks. "Ta tegutses siis julgemalt ja agressiivsemalt ning ma ehmatasin korraks ära. Kuid ma sain kiiresti mängu tagasi ja alustasin kolmandat setti väga hästi. Suutsin tähtsatel hetkedel ka korralikult servida, murdsin kiiresti tema pallingu ja see oligi võti," rääkis üheksa ässa löönud Kontaveit mängu järel. "Serv oli täna tõesti hea ja aitas mind mitu korda keerulistes olukordades."

Kontaveit kaotas avasetis kohe oma esimese servigeimi, kuid murdis siis kahel korral tagasi ja pääses 4:1 juhtima. Kaheksandas geimis suutis eestlanna taas Sasnovitši pallingu võita ja kindlustas 6:2 setivõidu kõigest 29 minutiga.

Teises setis hoidsid mõlemad mängijad oma pallingut kuni üheksanda geimina, mil Kontaveit kaotas oma pallingu. Sasnovitš hoidis seejärel oma servigeimi ja kindlustas setivõidu 6:4.

Otsustavat setti alustas Kontaveit väga võidujanuliselt, murdis vastase esimese pallingu ja juhtis juba 11-minutilise mängu järel 3:0. Kõik Sasnovitši katsed mängu päästa jooksid liiva ning eestlanna kindlustas setivõitu numbritega 6:2.

Servil head kindlust näidanud Kontaveit lõi üheksa ässa, mängu üldpunktides jäi eestlanna peale 87:74.

Kolmandas ringis ootab Kontaveiti maailma kümnes reket, tšehhitar Petra Kvitova, kes alistas teises ringis Monica Puigi (WTA 65.) 6:3, 7:6 (10:8). See kohtumine algab homme orienteeruvalt kell 16.30 ning Delfi TV vahendab ka seda matši otsepildis.

28-aastane Kvitova, kes on võitnud kahel korral Wimbledoni turniiri ja hoidnud maailma edetabelis ka teist kohta, on varem Kontaveitiga mänginud korra ning selle matši võitnud. Mullu Cincinnatis kõvakattega tenniseturniiril olid tšehhitari võidunumbrid 1:6, 7:6 (2), 6:3.