USA oli juba North Carolinas Asheville'is toimunud matši Hollandi vastu üksikmängudega 3:0 võitnud, kui Serena Williams areenile tuli. Alguses pidi tema paariliseks olema Lauren Davis, kuid koondise kapten tegi publiku huvides vahetuse, lastes õdedel Williamsitel, kes on paarismängus võitnud 14 suure slämmi tiitlit, koos mängida.

Williamsi jaoks oli see esimene ametlik mäng pärast septembrikuist sünnitust. Viimati käis ta küll väljakul detsembri lõpus Abu Dhabis, kaotades seal lätlannale Jelena ostapenkole, kuid see oli näidismatš.

Kaotus Lesley Kerkhove ja Demi Schuursi vastu tuli numbritega 2:6, 3:6, varem oli Venus võimu näidanud kahes üksikmängus, alistades Arantxa Rusi 6:1, 6:4 ja Richel Hogenkampi 7:5, 6:1. Hogenkampist sai jagu ka Coco Vandeweghe tasavägise heitluse järel 4:6, 7:6 (6), 6:3. Kavas oli ka Vandeweghe ja Rusi kohtumine, kuid selle pidamisel polnud enam mõtet.

USA kindlustas Fed Cupi Maailmaliigas pääsu aprillis toimuvasse poolfinaali, kus mängitakse võõrsil Prantsusmaaga. Teises poolfinaalis on vastamisi võõrustaja Saksamaa ja Tšehhi. Sakslannad said veerandfinaalis 3:2 jagu Valgevenest, Tšehhi alistas 3:1 Šveitsi ja Prantsusmaa 3:2 Belgia.