52 minutit kestnud matši jooksul lõi Williams 4 serviässa, mõlemad tennisistid tegid 3 topeltviga. Williams lõi punktiks 20 palli, Suarez Navarrol kogunes winner'eid vaid 3. Ameeriklanna tegi kodupubliku ees ka 9 lihtviga, Suarez Navarro 12. Kokku võitis Serena 53 punkti (71-st) vastase 18 vastu. Oma esimeselt servilt võitis Williams 23 punkti 26-st, hispaanlanna näiteks 7 20-st.

Suarez Navarrol oli kokku vaid kaks murdevõimalust. Williamsi servil sai ta üldse kätte vaid 8 punkti.

Iga matšiga järjest enesekindlamaks muutunud Williams vajab veel vaid kahte võitu, et kindlustada endale viies US Openi ning kokku 17. suure slämmi tiitel. Siiani ei paista just palju neid tennisiste alles olevat, kes teda sel teel takistada võiks, kui ainult maailma teine reket Victoria Azarenka välja arvata.

Veel natuke numbritest. Viie matši jooksul on Williams loovutanud kokku 13 geimi. Võrdluseks: Suarez Navarro kaotas ainuüksi oma eelmises mängus Angelique Kerberi vastu rohkem geime, täpsemalt 15. 2013. aastal on Williams võitnud 65 ja kaotanud vaid 4 matši.

Viimati nähti kahe nulliga veerandfinaali US Openil 1989. aastal, kui 18-kordne suure slämmi turniirivõitja Martina Navratilova näitas sellise skooriga koha kätte Manuela Malejevale.

Reedel kohtub Serena poolfinaalis 2011. aasta French Openi võitja Li Na'ga, kes alistas veerandfinaalis venelanna Jekaterina Makarova.

Suarez Navarro: "Ta on selle ala parim mängija. Turniiritabelit vaadates ei taha keegi, et Serena seal oleks. Väljakule astudes kujutasin ette filmi, kus ma võidan. Samuti kujutasin ette filmi, kus ma mängin hästi, kuid tema ikkagi võidab. Ma unistasin nii paljudest asjadest."

Williams: "Loomulikult ei olnud see veatu mäng. Ma mängisin küll hästi ja olin keskendunum kui kunagi varem, aga ma tahaks mõelda, et mul on veel arenguruumi."