Ühtlasi tabasid paparatsod Šarapova supermarketi ees oma Porschest väljumas. Viimane pole küll venelanna toetamist lõpetanud, kuid teatas, et on ära jätnud Šarapovaga planeeritud reklaamüritused. Poe ees oli Šarapova Nike dressid kinni katnud, kuid kandis endiselt nende jalanõusid.

Lisaks Nikele lõpetas Šarapova sponsoreerimise kellatootja TAG Heuer. Ajalehe Daily Maili andmetel jääb Šarapova sponsorite loobumise tõttu lähitulevikus ilma umbes 100 miljoni naelsterlingu suurusest teenistusest.

Šarapova teatas esmaspäeval ühes Los Angelesi hotellis toimunud pressikonverentsil, et andis tänavustel Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel dopinguproovi, mis sisaldas 1. jaanuarist keelatud ainet meldoonium. Šarapova sõnul sisaldus seda tema südameravimis Mildronat, mida ta on arsti soovitusel võtnud juba 10 aastat, kuid kuna ta 22. jaanuaril Rahvusvahelise Tenniseliidu (ITF) saadetud märgukirja uutest dopinguainetest ei avanud, polnud ta oma rikkumisest teadlik.

ITF määras Šarapovale ajutise võistluskeelu kehtivuse alusega 12. märts. Venelanna edasise saatuse üle alles otsustatakse.

Vaatapilte Daily Mailist!