Brown on pöörelnud tennisekarussellis aastaid, kuid peamiselt on ta osalenud väiksema kaliibriga turniiridel. Tema karjääri kõrgeim edetabelikoht on 78., sest ta pole kunagi olnud piisavalt stabiilne, et suurematel turniiridel läbi lüüa.

Brown sündis 1984. aastal Lääne-Saksamaal. Tema isa on jamaikalane, kuid ema sakslanna. 1996. aastal kolis ta elama Jamaikasse, kus ta alustas ka tõsisemalt tennisetreeninguid.

Browni mäletatakse karjääri algusaastatest (2004-2007) kui meest, kes sõitis turniirilt turniirile legendaarse Volkswageni minibussiga (Camper). See buss oli talle nii reisikaaslase, ööbimiskoha kui köögi eest. Põhjus, miks Brown minibussiga ringi sõitis, oli mõistetav - väiketurniiridel teenitakse nii vähe auhinnaraha, et juba ots-otsaga tulemine on suur kunst.

Kord kaalus Brown isegi Suurbritannia esindamist, sest tema vanavanemad olid pärit just sealt. Jamaika tenniseliit ei aidanud sellele plaanile aga kuidagi kaasa ja nii otsustas varem Kariibi mere saareriiki esindanud mees 2010. aastal hoopis Saksamaa lipu alla kolida.

Veel üks huvitav fakt: lühikene soeng oli Brownil viimati 1996. aasta augustis.

Jah, Nadal pole kaugeltki oma parimas vormis, ent Browni-suguse mehe kohta oli eilne tulemus sellegipoolest suur asi. Enne hispaanlast vaid korra maailma esikümne mehest jagu saanud Browni ootab kolmandas ringis ees kohtumine 22. asetusega serblase Viktor Toickiga. Kui minevikust vastuseid otsida, peaks Brown selle mängu juba selgelt kaotama.