Näide 1

Küsimus: Olles Austraalias võitnud oma esimese suure slämmi, kui frustreeriv oli jälle Wimbledonis küllaltki varakult välja kukkuda?

Vastus: "Ma ei mõista, kuidas need omavahel seotud on. Ma kaotasin täna. Ilmselgelt ma ei tahtnud, et nii läheb. Vastane jooksis iga palli järele ja mängis väga hästi. Jätsin endast väljakule kõik. Mul jäi täna lihtsalt õnnest puudu.

Näide 2

Küsimus: Tundub, et Wimbledon on slämm, kus juhtub naiste seas kõige rohkem üllatusi. Kas sul on sellele mingi seletus? On sel mingit pistmist muruga?

Vastus: "Ausalt, ma ei tea. Ma hoolin selles olukorras vaid endast. Mul oli täna võimalus. Ma võitlesin. Kukkusin välja. Ongi kõik. Elu juba on selline. Pead lihtsalt tööd edasi tegema, tagasi tulema ja lootma, et järgmine kord on rohkem õnne."

Näide 3

Küsimus: Ta võttis esimese seti lõpus tualetipausi, mis lõpuks hoopis sulle kasuks tuli. Teine sett läks sul väga hästi, aga siis ta võttis järjekordse pausi. Kas see lõhkus su rütmi?

Vastus: "Ta kahtlemata ei kiirustanud tagasi tulemisega. Aga teate, on nagu on. Ma üritasin kogu aeg valmis olla ja keskenduda. Ta tuli kolmandas setis jälle teravalt peale. Pallid kukkusid sisse. Ta tabas jooni. Ma ei mõtle tingimata nii, kas vetsupaus aitas teda või ei. Mina pean nii või naa keskendumise säilitama. Ongi kõik."