Vormel ühte alates 1970. aastast juhtinud Ecclestone on oma põhiala kõrvalt ka teistel spordialadel kätt proovinud. Näiteks oli ta koos Flavio Briatorega 2007.-2011. aastani jalgpalliklubi Queens Park Rangersi omanik. Palju ei jäänud puudu, et mees ka tenniseärisse oleks sekkunud.

Plaani avalikustas Venemaa miljardär Ion Tiriac, kes oli kunagiste Wimbledoni tšempionite Boris Beckeri ja Goran Ivanisevici treener ning ühtlasi Ecclestone'i hea sõber.

"Istusin siin koos Bernie Ecclestone'iga. Me vaatasime Ivanisevici mängu esimesel väljakul ning sellel oli kolm vihmapausi. Ta küsis: "Mis sa arvad, palju Wimbledon sellega siin teenib?" Ma ütlesin: "Võib-olla 50-60 miljonit" Ta ütles: "Me peaksime selle ära ostma, 600 miljonit, mina ja sina. Me ehitaksime kahe kuuga väljakule katuse peale"," rääkis Tiriac ajalehele The Telegraph.

Ecclestone tunnistas, et Tiriaci jutt vastab sada protsenti tõele ning lisas: "Tol ajal pidasime veel plaani ja üritasime üle võtta ATP-d ning kogu tennist juhtima hakata. Ion on minu väga hea sõber. Tema omanduses oli rohkem tenniseturniire kui kellelgi teisel. Meil oli tõsi taga. Ma ei mäleta, et me siiski konkreetse pakkumiseni oleks jõudnud. Me ei saanud seda enne teha kui kõik inimesed pardal. Pidime enne kindlad olema, et meil on piisavalt partnereid."