Wimbledoni võitja Muguruza lasi end teises ringis üllatada 32-aastasel Hiina Taipei tennisistil Su-Wei Hsiehil (WTA 82.), tema võidunumbrid olid 7:6 (1), 6:4.

Muguruzal oli raske toime tulla täna Melbourne'is valitseva kuumalainega. Näiteks praegu kimbutab võistluspaigas tennisiste 39-kraadine leitsak.

Hsiehi järgmiseks vastaseks on 26. asetusega poolatar Agnieszka Radwanska.

Veebruaris Fed Cupi raames Tallinnasse tulev Briti esireket Johanna Konta pidi alla vanduma ameeriklannale Benarda Perale (WTA 123.), kes võttis alles oma teise võidu suure slämmi turniiridel skooriga 6:4, 7:5.

Eelmistel aastastel Australian Openil veerand- ja poolfinaali jõudnud Konta päästis neli matšpalli, kuid viiendal katsel vormistas 23-aastane Pera oma karjääri kaalukaima võidu.

Pera, kes sai kvalifikatsioonis kaotuse, kuid pääses põhiturniirile õnneliku kaotajana, kohtub kolmandas ringis 20. asetusega tšehhitari Barbora Strycovaga, kes oli 6:3, 6:4 parem hispaanlasest Lara Arruabarrenast.

"Ma olin valmis esmaspäeval lahkuma. Olin nii elevil, kui sain teada, et pääsesin sisse. Ning võita veel kaks ringi on lihtsalt imeline," lausus ameeriklanna.