Avasetis läks WTA edetabelis 103. kohal paiknev Ani endast viis aastat noorema ja edetabelis 27 kohta kõrgemal seisva austerlanna vastu juhtima 4:1, kuid kaotas seejärel viis servigeimi järjest ning 59 minutit kestnud seti 4:6.

Teises setis murdis Mayr seisul 2:2 eestlanna pallingu ja läks ette 3:2 ning kohe ka 4:2. Ani murdis kaheksandas geimis pallingu tagasi ning edasi jätkatigi vaid teineteise pallingut murdes kuni seisuni 6:6. Kiires lõppmängus loovutas Ani vastasele aga vaid ühe punkti (7:1) ning viigistas kohtumises seisu 1:1.

Otsustava seti algus kulges Ani dikteerimisel, kes murdis kaks korda vastase pallingu ja läks ette 3:0, kuid ka Mayr sai neljandas geimis samaga hakkama. Edasi suutsid mõlemad oma pallingut hoida. Seisul 5:3 oli Ani austerlanna pallingul ees 30:15, kuid Mayr suutis geimi päästa. Viimaseks jäänud kümnendas geimis oli Anil seiusl 40:15 kasutada kaks matšpalli, kuid nii kergelt ta ei pääsenud - Mayr jõudis viigini Ani 12-ndast topeltveast. Ani sai edu, seejärel teenis kaks punkti Mayr, Ani viigistas uuesti ja neljandalt matšpallilt ka võitis.

Ani järgmine vastane on argentiinlanna Gisela Dulko (WTA 39). See mäng toimub täna hilisõhtul.