42 500 € suuruse auhinnafondiga turniiril kohtus Zopp (ATP 175) veerandfinaalis maailma 112. reketi prantslase Lucas Pouillega, kes turniirile teisena asetatud, kirjutab tennis.ee.

Esimeses setis õnnestus Eesti esireketil murda otsustaval hetkel 20-aastase prantslase palling ja vormistada avasett 7:5 võiduks. Teises oli aga alguses teravam vastane, kes suutis teenida välja 5:3 eduseisu. Ometi näitas Zopp just kõige vajalikematel hetkedel meelekindlust ja viigistas seisu, teenides sellega välja võimaluse kiireks lõppmänguks. Seal oli aga Zopp juba väga veenev ja vastasele võimalust ei andnud. Seega otsustav sett 7:6(2) eestlase kasuks

Mõlemad mehed näitasid head tennist ja erilist kindlust servil. Siiski oli tegu üsna haruldase matšiga, sest kõik kasutada olnud murdepallid ka realiseeriti. Zopp teenis neid kaks ja Pouille ühe.

Poolfinaalis tuleb vastu samuti prantslane, kelleks on Benoit Paire (ATP 143). Paire oli veel mõned aastad tagasi maailma absoluutses tipus, kui tema edetabelikohaks oli koguni 24.