Esimene sett kulges väga tasavägiselt ja mõlemad hoidsid oma servi kuni kaheteistkümnendas geimis õnnestus Zoppil hiinlase palling murda ja sett 7:5 võita, vahendab tennis.ee.

Teises setis oli mängupilt sootuks teine, eestlane võitis seti jooksul kõigest seitse punkti, kaotas kõik oma servigeimid ja seti 0:6.

Otsustavas setis asus Zopp 1:0 juhtima ja võitles ka järgmises geimis välja kaks murdepalli, aga need jäid realiseerimata. Seisul 1:1 peatati kohtumine paariks tunniks vihma tõttu. Mäng oli pingeline, Li murdis kolmandas ja Zopp neljandas geimis, kuuendas geimis õnnestus Zoppil veel üks vastase servigeim kätte saada, kuid üheksandas geimis murdis Li taas vastu ja mäng oli tasa 5:5. Üheteistkümnendas geimis oli hiinlasel kaks murdepalli, mis õnneks jäid kasutamata, küll aga suutis viimases geimis Zopp Li veel murda ja otsustav sett sarnaselt esimesele 7:5 võita.

Pisut üle kahe tunni kestnud kohtumise jooksul lõi Zopp kuus serviässa ja tegi neli topeltviga. Li topeltvigu ei teinud ja ässasid kogunes seitse. Murdepallidest realiseeris Zopp kuuest neli ja Li kaheksast viis, punktide üldskooris jäi peale hiinlane 94:84.

Zoppi veerandfinaali vastaseks tuleb jaapanlane Tatsuma Ito (ATP 176), kes alistas valgevenelase Vladimir Ignatiku (ATP 190) 1:6, 6:3, 6:4.