Avaringis kohtus läinud nädalal Ostravas veerandfinaali jõudnud Zopp Suurbritannia esindaja Kyle Edmundiga (ATP 88.) ja kaotas kahes setis 4:6, 3:6.

Turniiril teisena asetatud Edmund lõi tund ja 26 minutit kestnud matši jooksul kaheksa serviässa, Zopp neli. Eestlane tegi vaid ühe topeltvea, britt kolm. Edmund realiseeris kuuest murdepallist kaks, Zopil läks kolm murdevõimalust luhta.

"Tänane mäng oli suhteliselt heal tasemel. Tulemus ei peegelda mängupilti. Mul oli mitu murdevõimalust, mis kahjuks jäid kasutamata. Mängisime mõlemad suhteliselt sarnast stiili - mõlemad servisime hästi ja olime eeskäe poolt aktiivsemalt kui tagakäelt," kommenteeris Zopp.

"Mis loosiõnne puutub, siis see ei ole minu puhul üldse arutlemist väärt - üks nädal on see soodsam, teine nädal ebasoodsam. Minu turniiri tulemused ei ole üldse loosist sõltuvad."

Mida maailma esisaja tennisistiga kohtumine Zopi mängu kohta näitas? "Raske öelda. Mäng nagu iga teine. Näitas, et mängin normaalsel tasemel. Loomulikult ei saa rahule jääda, sest kaotasin kahes setis ja avaringis."

Zopp mängib järgmisel nädalal turniiril Bordeaux's ning seejärel juba Prantsusmaa lahtiste kvalifikatsioonis.