"Üle pika aja üks väga hea võit! Poleks isegi oodanud, aga mängisin kokkuvõtvalt suhteliselt puhta mängu. Minu poolt üks viimase aja paremaid mänge. Tema oli kindlasti oma paremast tennisest kaugel. Võib-olla oli tal raske kvalifikatsiooni õhustikuga kohaneda," muigas Zopp.

Querrey eelringist ATP turniiri alustamine pani paljud tennisesõbrad kulmu kergitama, kuid põhjus on Zoppi sõnul tõenäoliselt selles, et ta unustas end lihtsalt õigel ajal turniirile üles andmast.

"Ju ta ei andnud ennast õigel ajal põhitabelisse üles, aga kuna tahtis siin mängida, siis liitus kvalifikatsioonist. Põhitabeli ülesandmine toimub kuus nädalat ja kvalifikatsioonis kolm nädalat enne. Eks ta magas selle deadline'i maha," arvas Zopp.

Neli ässa löönud eestlane teenis koguni 12 murdepalli, millest realiseeris kolm. Ameeriklane, kes patustas nelja topeltveaga, sai terve matši jooksul vaid ühe murdevõimaluse ja jättis ka selle kasutamata. Mängu üldpunktide arvestuses jäi Zopp kindlalt peale 62:43.

Querrey elu kõrgeim edetabelikoht on olnud 17. (2011. aasta jaanuaris). Tänavusel Wimbledoni suure slämmi turniiril jõudis ta veerandfinaali, kus pidi tunnistama hilisema finalisti, kanadalase Milos Raonici paremust. Kolmandas ringis alistas Querrey Londonis maailma esireketi Novak Djokovici.

Stockholmi turniiri auhinnafond on 566 525 eurot. Esimese eelringi võidu eest teenis Zopp 1290 eurot, järgmine võit tooks sisse 2575 eurot.

Kvalifikatsiooni otsustavas ringis kohtub Zopp turniirile vabapääsme saanud rootslase Patrik Rosenholmiga (ATP 609.), kes alistas esimeses eelringis kaheksanda asetusega prantslase Tristan Lamasine (ATP 215.).