Enne veerandfinaali tuleb Kontaveidil, kellel siin on 13. asetus, alistada kolm vastast.

Eestlannaga samal tabelipoolel on juunioride maailma esinumber, šveitslanna Belinda Bencic, kes on tänavune French Openi juunioride tšempion ning võitnud enne Wimbledoni järjest viis turniiri.

Teisel tabelipoolel on teine tulevikutäht, 15-aastane horvaatlanna Ana Konjuh, kes Horvaatia naiskonna ridades üllatas Fed Cupil tänavu poolatari Urszula Radwanskat. Enne Wimbledoni võitis Konjuh 25 000-dollarilise auhinnafondiga ITF-i turniiri Montpellieris.

Kontaveiti esimese ringi vastane Sara Tomic on austraallase Bernard Tomici noorim õde, 15-aastane. Wimbledonis talle veel suurt edu ei ennustata, seega Kontaveit peaks avaringis olema kindel favoriit.

Enne Wimbledoni osales Kontaveit (17 a) veel praegugi kestval Roehamptoni juunioride turniiril Suurbritannias, kus langes paarismänguturniiril koos endast aasta noorema lätlanna Jelena Ostapenkoga teises ringis.

Roehamptonis on finaali jõudnud Wimbledoni juunioride turniiri viies asetus, ameeriklanna Taylor Townsend (16 a) ja valgevenelanna Irina Šimanovitš (15 a).