"Suur võit, väga õnnelik ja rahul, et suutsin esmakordselt Kvitovat võita just Suure slämmi turniiril," muljetas Kontaveit pärast suurepärast mängu. "Meeletult pingeline matš. Lõpuni välja äärmiselt tasavägine, võinuks kalduda kummale poole tahes. Võidus ei saanud enne kindel olla, kui läksin võrku Kvitova kätt suruma. Kui olin kaotanud geimid, millega võinuks esimese seti ja mängu võita, suutsin end siiski kokku võtta. Ebaõnnestumine ei läinud meelest, aga suutsin tunded alla suruda."

Tänavu olid Kontaveit ja Kvitova varasemalt korra juba kohtunud ning siis jäi peale tšehhitar. "Võrreldes Madridi turniiriga, kus Kvitovale kaotasin, muutsin pisut mängu - tõrjusin paremini. Samas pidi teisel servil riskima, sest temalt tuli pall väga valusalt tagasi. Seetõttu tegingi topeltvigu," selgitas Kontaveit. Samas polnud topeltvigu ka ülemäära palju, viis, Kvitova kümne vastu.

"Mul on endal raske hinnata, kas mängin esikümne tennist või mitte, aga olen viimasel ajal tugevaid mängijaid võitnud. Ma ei vaata enam reitingut, olen valmis kõiki võitma," õhkab eestlannast enesekindlust. Ta on üks nendest, kes loodab turniiri võita, väiksemad eesmärgid jäägu teistele.