Vladimir Ivanov (ATP 310) ja Kenneth Raisma pidasid eile kodupubliku silmade all ülipõneva kohtumise, mis pakkus pinget viimaste pallivahetusteni. Lõpuks jäid peale siiski kogemused ja võidu vormistas Ivanov, kuid tulemus ise räägib enda eest: 7:6(2), 7:6(5).

Teises poolfinaalis kohtusid turniiril esimesena asetatud hispaanlane Gerard Granollers-Pujol (ATP 355) ja itaallane Francesco Picco (ATP 619). Sellest kohtumisest väljus võitjana hispaanlane, kes kohtus tänases finaalmängus Ivanoviga.

Meeste finaalis suutis hispaanlane esimeses setis initsiatiivi haarata ja võitis tulemusega 6:2. Teises setis pilt muutus ja Ivanovil õnnestus ka vastase serv murda. Paraku ei õnnestunud otustavates geimides Ivanovil esimene serv, mis seti alguses edu andis. Grannolers-Pujol sai 4:4 seisul kaks geimi järjest ja võitis turniiri tulemusega 6:2, 6:4.

Naiste poolfinaalmängud mängiti mõlemad otsustava setiga. Esimses võitis hollandlanna Eva Wacanno tulemusega 7:6(2), 3:6, 6:3 ja teises läbi kvalifikatsiooniturniiri põhiringi pääsenud leedulanna Joana Eidukonyte 6:4, 4:6, 6:4.

Tänases finaalmängus Wacanno Eidukonyte vastu ei saanud ja nii läks naiste turniiri võit Leedusse. Tabelisse kirjutati võidunumbrid 6:2, 6:3.

Turniiri lehed, tabelid ja ajakava leiab siit.