Ivanov alistas poolfinaalis esimese paigutusega Sanjar Fayzievi 6:1, 4:6, 6:3 ja kohtus finaalis 17aastase usbeki Khumoyun Sultonoviga (ATP 864).

Mängu alguses jäi Ivanov 0:3 kaotusseisu, kuid tal õnnestus tagasi tulla, otsustaval hetkel Sultonovi servigeim tagasi murda ja sett 7:5 võita.

Teises setis läks Sultonov 5:3 juhtima. Ivanov suutis küll servigeimi tagasi murda, kuid seejärel loovutas oma servigeimi ja Sultonov võitis seti 6:4.

Otsustav sett oli ülipingeline. Ivanov jäi 0:2 kaotusseisu, kuid suutis seisu 3:3 viigistada. Seitsmendas geimis oli Ivanovil kolm murdepalli, kuid Sultonov suutis oma servi hoida ja murdis ka Ivanovi geimi seisuks 5:3.

Meie õnneks ei suutnud seejärel Sultonov oma servi hoida ja punkt-punkti heitluses jõuti seisuni 6:6 - otsustavaks sai kiire lõppmäng. Ivanovil õnnestus küll 5:2 ette rebida, kuid siis seis taas tasakaalustus. Ivanovile tõi turniirivõidu kolmas matšpall - viimase seti skooriks 7:6 (7).

Mängu tasavägisust tõestavad numbrid: serviässasid Ivanovil 4, Sultonovil 5; topeltvigu mõlemal 3; murdepallid mõlemal 13st 6.

Paarismängu finaali jõudmiseks alistasid Vladimir Ivanov ja Mikhail Fufygin poolfinaalis esimese paigutusega paari Sanjar Fayziev / Timur Khabibulin 6:4, 7:5. Finaalis võideti Jurabek Karimovit (Usbekistan) ja Roman Khassanovit (Kasahstan) 7:5, 6:2.