Sarnaselt Kontaveidiga kvalifikatsioonist läbi tulnud Petkovic murdis kolmandas geimis eestlanna pallingugeimi. Kontaveit haaras seejärel juhtohjad, murdis kahel korral Saksamaad esindava vastase pallingu läbi ja võitis avaseti 6:3.

Teist setti alustas Kontaveit kindlamalt ning teenis kiirelt 5:2 edu. Eestlannal kulus tulemuse vormistamiseks karjääri tippaegadel maailma edetabelis üheksandal positsioonil (2011) paiknenud Petkovici vastu küll omajagu aega, kuid ta realiseeris neljanda matšpalli ja kindlustas 6:3, 6:4 võidu.

Kontaveit ja Petkovic polnud varem omavahel palliplatsil kohtunud.

Kontaveiti ootab teises ringis ees värske maailma edetabeli esinumber Angelique Kerber, kes oli avaringis vaba. Sakslanna jõudis mullu kolmel suure slämmi turniiril finaali - Austraalias ja USA-s krooniti ta tšempioniks, Wimbledonis jäi aga võiduta. Matši võitja kohtub kolmandas ringis ehk kaheksandikfinaalis venelanna Maria Šarapova (WTA 211.) või horvaaditari Mirjana Lucic-Baroniga (WTA 22.). Delfi TV-l on hea meel teatada, et ka homset kohtumist saab meie keskkonnas otsepildis jälgida.

Mainekas Rooma turniir, mille auhinnafond küündib ligi 3 miljoni euroni, kuulub ühtlasi ka WTA kalendri 13 tugevaima turniiri hulka.

Mäng täispikkuses:

Petkovic reketit loopimas: