"Vastane on väga sitke ja mängib agressiivselt. Üritasin temaga kolmandas setis sammu pidada. Servimurre andis ensekindlust ja sealt see vahe tuligi. Tundsin, et alustasin matši väga hästi, teises setis andsin natuke järgi - tunnustus ka talle selle eest! Olen neljandas ringis ja üliõnnelik!"

Hiljem Eesti ajakirjanikega rääkides tõi Kontaveit samuti esile just otsustava seti 3:3 viigiseisult mängitud 13-minutilist maratongeimi. "See oli kindlasti väga tähtis geim. Mul oli enne tema geimpalli murdevõimalusi. Ma isegi ei tea, kui palju kordi tasamäng oli või kaua see kestis, aga selle geimivõiduga sain ma momentumi enda kätte ja suutsin temalt enesekindlust natuke ära võtta. Tundus, et tal läks tuju ära," ütles Kontaveit.

Järgmise vastase Carla Suarez Navarro kohta, kes alistas samasuguses kolmesetilises lahingus Kaia Kanepi, ütles Kontaveit järgmist: "Ta on kindlasti teistsugune mängija, kelle vastu päris sama plaaniga mängima ei saa minna. Ta on Ostapenkost väga erinev. Lööb palju tagasi ja ei eksi eriti. Ebamugav vastane kõigile."

Küsimusele, kas tal on kahju, et Kanepiga neljandas ringis ei kohtu, vastas Eesti esireket: "Ei oska isegi midagi öelda selle peale. Kahju, et ta kaotas, aga on nii, nagu on."