Lisicki näitas võimsat mängu ning alistas Williamsi 6:2, 1:6, 6:4. Williams oli enne allajäämist võitnud järjest koguni 34 kohtumist, tema ülieduka karjääri tippmark.

"Värisen endiselt. Olen nii õnnelik," kommenteeris võimsa serviga Lisicki pärast mängu. "Serena mängis fantastilise matši, ta on raske vastane. On hämmastav tunne see mäng võita. Publik oli imeline. Armastan Keskväljakut, see on eriline koht."

"Mängisin otsustavaid punkte kehvasti. Kõhklesin endas. Sabine mängis väga hästi - nagu alati murul. Mul olid oma võimalused, aga jätsin need kasutamata," rääkis viimasest neljast suure slämmi turniirist kolm võitnud Williams.

Lisicki treener Barbara Rittner oli enne kohtumist Saksamaa meediale öelnud, et kui keegi suudab Williamsi muruväljakul alistada, on see tema õpilane väga heal päeval.

Wimbledoni murukate näib Lisickile eriti hästi sobivat, sest just sellel turniirilt pärinevad tema karjääri eredamad saavutused - poolfinaalipääs 2011. ja veerandfinaalikoht 2009. ja 2012. aastal.

Lisicki ja Kanepi pole varem kunagi kohtunud. Sakslanna puhul on tegemist 23-aastase, 178 sentimeetrit pika tennisemängijaga, kelle parim koht maailma edetabelis on olnud 12. (eelmise aasta mais.).

Veerandfinaal peetakse homme. Ajakava tehakse teatavaks hilisõhtul.

Kanepi ja Lisickiga samal tabelipoolel on Wimbledonis poolfinaalis vastamisi maailma 4. number Agnieszka Radwanska (Poola) ja kuues Na Li (Hiina), teisel poolel kohtuvad austraallanna Sloane Stephens (maailma edetabeli 17.) ja itaallanna Marion Bartoli (15.) ning tšehhitar Petra Kvitova (8.) ja belglanna Kirsten Flipkens (20.).