Eestlanna alustas mängu lausa vapustavalt hästi: enesekindlate löökidega röövis ta vastaselt igasuguse mängurütmi ning võitis avaseti vaid 18 (!) minutiga 6:0. Avaseti 31 punktist võitis Kontaveit koguni 24 (77%!).

Ka teist setti alustas Kontaveit murdega ning läks 3:0 ette, enne kui ka vastasel mõne servigeimi võita lubas. Kindlat võitu see siiski ei vääranud - 6:0, 6:3 võit viib eestlanna kindlalt järgmisesse ringi.

Ühtlasi sai Kontaveit magusa revanši - just Suarez Navarro oli see, kes pani nii Kontaveidi kui ka Kaia Kanepi tee viimati kinni Australian Openil.

Teises ringis läheb Kontaveit vastamisi kas ameeriklanna Danielle Rose Collinsi (WTA 36.) või Petra Kvitovaga (WTA 7.).

Kohtumine täispikkuses:

Enne mängu:

Kohtumine peetakse esimese väljaku viienda mänguna. Neile eelnev matš algab mitte varem kui kell 17.00 ehk Eesti aja järgi 9.00 hommikul. Seega võiks Kontaveidi ja Suarez Navarro kohtumine alata kella 11.15 paiku. Delfi TV-s on kavas otseülekanne.

Kontaveit teeb Brisbane'is kaasa ka paarismängus, tema paariliseks on venelanna Daria Kasatkina (WTA 10.). Avaringis minnakse vastamisi USA-Tšehhi paariga Nicole Melichar / Kveta Peschke. Mängu toimumise aeg pole veel teada.

Turniiri auhinnafond on üks miljon dollarit, millest üksikmängu võitja teenib 188 280 dollarit. Esimest asetust omab tiitlikaitsja Elina Svitolina (WTA 4.) ja teist asetust tänavune US Openi võitja Naomi Osaka (WTA 5.). Mõlemad on esimeses ringis vabad. Brisbane'i turniiri finaal peetakse pühapäeval meie aja järgi kell 9 hommikul, Delfi TV vahendab ka seda matši otsepildis.