Kohtumist alustas teravamalt Kontaveit, kellel oli kohe avageimis kasutada kolm murdepalli, mille Jabeur siiski päästis. Ka kahes järgnevas tuneeslanna pallingugeimis oli Kontaveitil murde võimalus ning seisult 2:2 pääseski eestlanna murdega ette. Jabeur murdis kohe tagasi ja viigistas seisu 3:3.

Seisul 5:6 servis Kontaveit, et viia esimene sett kiiresse lõppmängu, aga Jabeur suutis taas murda eestlanna pallingu ja võitis esimese seti 7:5.

Teine sett möödus ühepoolsemalt. Kontaveit võitis küll oma esimese servigeimi, millega viigistas seisu 1:1, kuid enamat eestlanna ei suutnud. Kindlat mängu ja tugevat servi näidanud Jabeur võitis järgmised viis geimi ja kindlustas 6:1 setivõiduga pääsu poolfinaali.

Üks tund ja 15 minutit kestnud kohtumises servis Jabeur üheksa ässa Kontaveiti nulli vastu. Topeltvigu tegi eestlanna kolm, tuneeslanna kaks. Poolfinaalis kohtub Jabeur lätlanna Anastassia Sevastova (WTA 11.) ja venelanna Vera Zvonareva (WTA 161.) vahelise kohtumise võitjaga.

ENNE MÄNGU:

Avaringi alustas Kontaveit väga raske võiduga, alistades 17-aastase venelanna Anastassia Potapova (WTA 94.) kaotatud avaseti järel 2:6, 6:3, 7:5. Eile oli ta 6:2, 7:6 üle Kristina Mladenovicist (WTA 42.)

Jabeur omakorda üllatas eile 6:3, 6:2 võiduga maailma 8. reketit Sloane Stephensit. Jabeuri ja Kontaveidi tänase matši võitja kohtub nelja parema seas kas Vera Zvonareva (WTA 161.) või Anastasija Sevastovaga (WTA 11.).