Poiste üksikmängus kaheksa parema hulka jõudnud Robin Erik Parts tegi veerandfinaalis turniiri favoriidi, Iisraeli mängija Yshai Olieli vastu südika ja võitlusliku mängu, kuid pidi pärast 7:5 võidetud avageimi leppima vastase 3:6, 4:6 paremusega.

„Parts tegi täna väga hea mängu. Ta mängis suurfavoriidiga nagu võrdne võrdsega ja näitas, et vääris kohta kaheksa parema seas. Selles kuumuses, 37 kraadi varjus, oli ka vastane kustumise ääre peal. Lõpuks läks mäng füüsilise vastupidavuse ja vaimse tugevuse peale,“ rääkis Partsi treener Redt Reimal.

Parts sai täna Olieliga mängida ka teist korda, kui pärast nappi pooleteise tunnist puhkepausi oldi vastamisi paarismängu veerandfinaalis. Ka siin läks võitja selgitamiseks tarvis kolme geimi. Iisraeli mängijad Oliel – Roi Ginat võitsid küll avageimi 6:3, kuid Daniil Glinka ja Robin Erik Parts suutsid teise geimi 6:4 võiduga mängu viigistada. Otsustavas kolmandas geimis tegutsesid kindlamalt Iisraeli mängijad ja tagasid 6:3 geimivõiduga koha nelja parema hulgas.

„Vastased olid natuke osavamad ja otsustavatel hetkedel kindlamad. Meie poiste mäng kõikus rohkem, kord oli üks parem, kord teine. Ma ütleks, et kummaski mängus ei mängitud midagi maha, võitis parem mängija,“ ütles Reimal.