Kanal 12 näitas otseülekandes nii mõlemat üksikmängu kui paarismängu. Kui otsustavaks osutunud paarismäng oli jõudnud kolmandas setis kulminatsiooni lävele kadus ühtäkki telepilt ja õige pea läks programm üle omasaadete reklaamide näitamisele. Tallinki Tennisekeskusesse pildis enam tagasi ei mindudki. Kolmandas setis seisul 5:5 oli käsil 11. geim ja kaalukausil kogu matši saatus.

Mõned minutid enne teleülekande ootamatut katkemist lõi ühtäkki mängusaali pimedaks. Selle olevat põhjustanud automaatne tulede mahavõtmise režiim. Kellaaeg oli juba sedavõrd hiline (umbes 23.10), et tavaolukorras peavadki tuled kustu minema. Automaatika unustati maha võtta, inimlik eksimus.

Teleülekande ootamatu katkestuse tingis laias laastus sama: keegi ei osanud ette näha, et matš nii kaua kestab ning Telialt tellitud valguskaabel lülitas end automaatselt välja.

"Nii, nagu toimus mängu ajal automaatne tulede kustutamine, nii lõppes ka Telia valguskaabli tellimus ja mängu pilt katkestati. Valguskaabel telliti umbes tunniajase varuga. Tellimuse pikendamine võttis aga aega. Enne sai mäng läbi. Vabandame kõigi ees," ütles Eesti meedia peaprodutsent Marko Kaljuveer.