Esimeses mängus oli Kristofer Siimar vastamisi Tallinna Paf Openi võitja Niels Lootsmaga. Mäng oli ühepoolne ja lõppes hollandlase kindla võiduga 6:0, 6:1. Järgmine kohtumine Kristjan Tamme ja venelase Vitali Kozjukovi vahel lõppes sarnase tulemusega - venelane võitis 6:1, 6:0.

Päeva teises pooles oli Vladimir Ivanovi vastaseks Milos Sekulic Rootsist. Sekulic alustas väga hästi ja läks koguni 5:1 juhtima. Ivanov võitis siis kaks geimi järjest, kuid rohkemaks esimeses setis suuteline polnud ja pidi vastu võtma kaotuse 3:6. Ka teist setti alustas Sekulic servigeimi murdega ja selline edu püsis seisuni 3:5. Siis aga mängis Ivanov hiilgavalt ja loovutas viimasest 20 punktist vastasele kõigest 4 ning võitis seti 7:5.

Kolmas sett algas jälle Sekulici murdega, aga Ivanovil õnnestus kohe vastumurre. Võrdse mänguga jõuti kiiresse lõppmängu, kus asus Ivanov 4:1 juhtima ja võitis lõpuks 7:4. Kaks tundi ja 19 minutit kestnud mäng oli ässaderohke: Ivanov lõi 12 ja Sekulic 10 serviässa.

Õhtu lõpetas Kenneth Raisma ja poolaka Adam Chadaj vaheline duell. Esimeses setis mängis Raisma kindlamalt, viiendas geimis õnnestus tal vastase palling murda ja sellest piisas, et sett 6:4 võita. Teine sett oli tasavägisem, mõlemal oli kasutada murdepalle, aga Raisma suutis neist ühe realiseerida õigel hetkel ja seisul 6:5 servima minna. Viimases geimis ei loovutanud ta vastasele punktigi. Raisma hiilgas servil, kogu mängu jooksul lõi ta 18 serviässa.

Homme algab võistluspäev Tammsaare tennisekeskuses kell 12 Vladimir Ivanovi ja Matvey Homentovski (Venemaa) kohtumisega. Pärast seda on Kenneth Raisma mäng Temur Ismailoviga. Kella 16st alustatakse paarismängudega. Daniil Glinka ja Karl Kiur Saar on vastamisi Rootsi paariga Markus Eriksson - Milos Sekulic, kellel on turniiri esimene paigutus. Õhtu lõpetab Vladimir Ivanovi ja Kenneth Raisma kohtumine Venemaa paariga Timur Kiuamov - Pavel Kotov.