Eile olid eestlased hoos ja esimeses ringis said võidu Mattias Siimar, Oskar Lusti ja Kristjan Tamm. Tänane päev oli eestlastele samuti edukas ja üksikmängu teise ringi lisandusid Karl Kiur Saar, Vladimir Ivanov ja Kenneth Raisma.

Esimeses mängus võitis Karl Kiur Saar lätlast Roberts Grinvaldsit 6:2, 6:4. Sellele järgnevas mängus sai Vladimir Ivanov 46 minutiga jagu Shahar Elbazist Iisraelist 6:1, 6:0. Seejärel toimus paarismäng, kus Mattias ja Kristofer Siimarid alistasid Leedu paari Tadas Babelis / Tomas Vaise 6:3, 6:4. Karl Kiur Saar ja Oskar Lusti võitsid paarismängus põhjanaabreid Eero Antonen / Otto Holtari 6:3, 7:6(5).

Esimene kaotus eestlastele tuli Anton Pavlovilt, kes pingelises mängus jäi alla Alexander Vasilenkole (ATP 635) Venemaalt. Esimeses setis õnnestus Pavlovil vastase serv murda ja 4:2 juhtima minna, kuid siis leidis Vasilenko oma mängu ja võitis seti 6:4. Vasilenko hoogu jagus ka teise seti alguses ja ta läks 3:1 juhtima ja oli lähedal veel ühe Pavlovi servigeimi murdmisele. Pavlov suutis küll mängu tasakaalustada, aga siiski läks ka teine sett venelasele 7:5.

Päeva mängus kell 18 oli Kenneth Raisma (ATP 910) vastaseks Venemaa esindaja Vitaly Kozyukov (ATP 590). Punkt-punkti heitluses jäi esimeses setis peale Raisma 6:3, sama tasavägine teine sett lõppes sarnase tulemusega Kozyukovi kasuks. Otsustavas setis õnnestus Raismal kohe esimene vastase servigeim murda ja sellest piisas, et sett 6:3 ja kogu mäng võita.

Homme algab võistluspäev kell 14 üksikmängude teise ringiga. Esimeses mängus kohtuvad Karl Kiur Saar ja Andrea Basso (ITA). Kell 16 on Kristjan Tamm vastamisi esimese paigutusega Dzmitry Zhyrmontiga (BLR).

Kell 18 algavad paarismängude veerandfinaalid. Peaväljakul mängivad Kenneth Raisma / Vladimir Ivanov täna hilisõhtuse mängu võitjaga, teisel väljakul on vendade Siimarite vastasteks Patrik Fabian (SVK) ja Denis Kapric (GER).