Naiste finaalis oli eelmise aasta võitja Kauli vastaseks kogenud Liina Suurvarik. Mängu algus oli tasavägine ja esimene geim õnnestus Suurvarikul murda, siis aga suutis nooruke Kaul tempomänguga ennast maksma panna ja võitis esimese seti kindlalt 6:1. Ka teise seti alguses domineeris Kaul, kuid hetkeks ta mäng lagunes ja Suurvarik tasakaalustas skoori. Punkt punkti heitluses jäi siiski peale Maria Lota Kaul 7:5. Kogu mäng seega 6:1, 7:5.

Meeste finaalis kohtusid Vladimir Ivanov ja Mattias Siimar. Hiilgavalt mänginud (12 serviässa) Ivanov andis mõista, et jutud põlvkonnavahetusest on veel liialdus ning võitis kindlalt 6:1, 6:2, 6:2. See oli Ivanovile viies järjestikune meistritiitel üksikmängus, kokku on tal meistrikuldasid 13 (4 meespaaris ja 4 segapaaris) ja need kõik on võidetud sellel kümnendil.

Tänases segapaarismängu finaalis olid vastamisi Piret Ilves / Hendrik Inno ja Anette Mäelt / Morten Ritslaid. Kuigi Ilves ja Inno jäid mängu alguses kaotusseisu, suutsid nad avaseti enda kasuks kallutada 7:5. Teises ja kolmandas setis see enam ei õnnestunud ja meistrikullad said kaela Mäelt ning Ritslaid.

Eile selgusid meistrid nais- ja meespaarismängudes. Naistest olid võitmatud kogenud Piret Ilves ja Liina Suurvarik, meestest tiitlikaitsjad Vladimir Ivanov ja Markus Kerner.