„Tennisemäng õpetab lapsele palju eluks vajalikke oskusi – üksteisega arvestamist, strateegilist mõtlemist ning loomulikult parandab noore koordinatsiooni ja sportlikke võimeid,“ ütles SEB Tallink Tennis Team`i manager Riho Kallus. „Rahvusvahelise Tenniseliidu uuringud näitavad, et harrastusmängijad jooksevad tund aega tennist mängides keskmiselt 2,5 kilomeetrit ja nende südame löögisagedus on 140–170 lööki minutis,“ lisas Riho.

„Kogemus näitab, et oma valdkonna andekad inimesed tulevad palju kergemini esile, kui neile luua taustsüsteem. Tennisekuu raames pakume kõikidele algkooli lastele võimalust tulla tutvuma tennisemänguga ütles SEB juhatuse liige ja ettevõtete panganduse valdkonna juht Allan Parik.

AS-i Tallink Grupp juhatuse liikme Peter Roose sõnul võiks Anett Kontaveidi suur edu US lahtistel finaali jõudmisel olla innustuseks ka väiksematele. "On tore kui juba lapsena jõutakse selle spordiala juurde, mida tõeliselt armastatakse ja südamega harrastatakse. Ehk on tennis just see õige?", lisas Roose.

Noorte tennise talentide märkamiseks ja arendamiseks loodi 2011. aastal MTÜ SEB Tallink Tennis Team, mille eesmärk on tagada, et noored kellel on eriline talent, saaksid professionaalse ettevalmistuse, et pürgida maailma tippu.

Täna kuuluvad SEB Tallink Tennis Team’i koosseisu: Eva Paalma, Tatjana Vorobjova, Erika Hendsel, Valeria Gorlats, Jaana Kuzovkova, Kristjan Tamm, Mattias Siimar, Kristofer Siimar, Martin Valdo Randpere, Christopher Robin Klettenberg, Markus Kerner.