Ivanov (ATP 501) kohtus tänases veerandfinaalis Jevgeni Tjurneviga (ATP 376), kellel on turniiril teine paigutus, ning võitis tasavägise mängu 6:3, 7:6 (7). Esimeses setis oli mõlemal üks murdepall, aga realiseerida õnnestus see otsustaval hetkel (kaheksandas geimis) vaid Ivanovil. Teist setti alustas Ivanov vastase servigeimi murdega, kuid Tjurnev vastas järgmises geimis samaga. Punkt-punkti heitlusega jõuti kiiresse lõppmängu. Selles läks Ivanov 4:0 juhtima, kuid kaotas siis koguni kuus punkti järjest. Tjurnevil ei õnnestunud kahte settpalli realiseerida ja Ivanov võttis lõpuks raske võidu.

Tjurnev lõi 13 serviässa ja tegi 4 topeltviga (2 neist kiires lõppmängus), Ivanov vastas 10 serviässaga (topeltvigu 3).

Raisma (ATP 698) veerandfinaali vastaseks oli Vitali Kozjukov (ATP 593), kellega eestlane kohtus nii Tartu kui Tallinna Paf Openi esimeses ringis ja võitis. Ka täna lõppes mäng eestlase võiduga - numbrid olid 7:6 (5), 6:4.

Mängu algus oli Raismal ebakindel. Kahes esimeses servigeimis tegi ta kummaski kaks topeltviga ja seitsmendas geimis murdis Kozjukov 4:3 ette. Õnneks suutis Raisma kümnendas geimis vastu murda ning sett lõppes kiires lõppmängus eestlase kasuks. Teist setti alustas Raisma kindlamalt ja tal õnnestus 4:1 juhtima minna. Seejärel loovutas ta küll ühe murdegeimi, aga see polnud enam takistuseks, et saada pääse poolfinaali.

Viimaseks kohtumiseks oli paarismängu poolfinaal, kus Vladimir Ivanovi ja Kenneth Raisma vastasteks olid Tallinna Paf Openil võidutsenud Hollandi duo Niels Lootsma ja Botic van de Zandschulp. Eesti paar võitis 7:6 (5), 6:2.

Samade meeste vastu on homme eestlastel kohtumised üksikmängus. Ühes poolfinaalis on Ivanov vastamisi Van de Zandschulpiga (ATP 520), teises Raisma vastaseks Tallinna Paf Openi võitnud Lootsma (ATP 639). Päeva lõpetab paarismängu finaal, kus Raisma ja Ivanovi vastaseks on Marat Deviatiarov (Ukraina) ja Alexander Vasilenko (Venemaa).