Eestlanna oli vastasest selgelt parem esimeses ja kolmandas setis, kui teises setis tabas kehvasti servinud ja liiga palju sundimata vigu teinud Kontaveiti selge mõõn.

Eesti esireket lõi tund ja 43 minutit kestnud matšis ühe ässa, tegi viis topeltviga ja realiseeris kümnest murdepallist kaheksa (vastane 4/11). Mängu üldpunktid jäid eestlanna kasuks 93:73. Äralöögid olid tema kasuks koguni 51:10, kuid samas tegi Kontaveit 43 sundimata viga Brengle 20 vastu. Esimeselt servilt võitis Kontaveit 62 ja Brengle 43 protsenti punktidest.

Kontaveit kaotas avasetis oma esimese pallingugeimi, kuid Brengle ei suutnud kordagi oma servi hoida ja sett kuulus kindlalt 6:1 eestlannale. Ka teises setis alustasid mõlemad mängijad oma servigeimi kaotamisega. Seitsmendas geimis andis Kontaveit taas oma pallingu käest ega suutnudki enam setti päästa. Kolmandas setis näitas eestlanna jälle oma selget üleolekut - pääses 5:0 ette ja kindlustas matšivõidu numbritega 6:2.

Järgmises ringis ootab eestlannat kas ameeriklanna Christina McHale (WTA 85.) või rumeenlanna Alexandra Dulgheru (WTA 160.).

Tänavu on Prantsusmaa lahtiste põhitabelis eestlastest ka Kaia Kanepi (WTA 51.), kes kohtub avaringis maailma 14. reketi Darja Kasatkinaga, ja Jürgen Zopp (ATP 138.), keda ootab avamatšis ameeriklane Jack Sock (ATP 15.). Täna Kanepi ja Zopp veel väljakule ei tule.