Kuni 12-aastaste seas oli poistest võitmatu Markus Kristofer Sinivee, kes tasavägises finaalis alistas Andreas Sillaste 6:1, 3:6, 7:5. Paarismängus olid poisid ühel pool võrku ja nende vastasteks üksikmängu poolfinaalides kaotustega leppinud Hendrik Katmuk ja Oliver Ojakäär. Mäng oli tasavägine, kuid siiski õnnestus Katmuk - Ojakäärul revanš võtta tulemusega 6:4, 4:6, 10:8.

Tüdrukute finaalis oli Karolin Kurvits parem Karola Suvistest 6:1, 6:3. Paarismängus olid vastamisi Aurelia Riga - Karola Suviste ja Veera Beljajeva - Emma Namnieks. Päeva võrdseimast mängust väljusid võitjatena Beljajeva - Namnieks 7:6 (2), 6:7 (3), 10:7.

Eesti meistriks kuni 16aastaste seas krooniti Daniil Glinka, kes alistas finaalis tiitlikaitsja Robin Erik Partsi 7:6 (4), 6:1. Paarismängu finaalis olid noormehed uuesti vastamisi, Partsi paariliseks Alexander Georg Mändma ja Glinka paariliseks Johannes Seemann. Võidu said Glinka ja Seemann 6:3, 7:6 (5) ning Glinka läheb üllatuslikult koju koguni kahe meistritiitliga.

Kuni 16aastaste neidude finaalis olid vastamisi Katriin Saar ja Sofia Tšeklistova. Kuigi alguses sai mängu paremini sisse Saar, võitis lõpuks Tšeklistova 4:6, 6:1, 6:2. Ka neidude paarismängu finaalis olid üksikmängu finalistid uuesti vastamisi, Saar mängis paaris Saara Orava ja Tšeklistova Carol Plakkiga. Mängu võitsid Tšeklistova ja Plakk tulemusega 6:4, 6:2 ning nii sai ka Tšeklistovast kahekordne meister.

Segapaarismängu finaali jõudsid Kenneth Koort - Helene Liivik ja Alexander Georg Mändma - Saara Orav. Mändmale ja Oravale oli see teine järjestikune mäng, kuid mees- ja naispaarismängus saadud kaotustele järgnes võit 6:2, 6:1. Kuigi enne tänaseid finaale oli koguni üheksal sportlasel võimalus kahekordseks meistriks tulla, õnnestus see vaid Daniil Glinkal ja Sofia Tšeklistoval.

Homme alustavad võistlustega kuni 14aastased ja kuni 18aastased. Mängud tõotavad tulla põnevad, sest võistlustules on kõik tiitlikaitsjad ja ka nende lähimad konkurendid.