Esimesena astus eestlastest Paf Open Tartu teisel päeval väljakule Oskar Lusti. Tema vastaseks oli kanadalane Antoine Richard (ATP 1292). Lusti suutis kohtumise vaatamata kindlalt kaotatud esimesele setile võita 1:6, 7:5, 6:4. Sellega teenis 17-aastane noormees oma elu esimese ATP punkti. Järgmises ringis on Lusti vastane turniiri 6. paigutus Jevgeni Karlovski (ATP 553).

Kindla võidu tõi Eestile Anton Pavlov, kes alistas rootslase Cristoffer Solbergi 6:3, 6:1. Pavlovi teise ringi vastane on Monaco tennisist Lucas Catarina (ATP 1004).

Kolmandana astus väljakule Mattias Siimar, vastaseks soomlane Ahti Valtteri. Ka Siimar oli oma vastasest peajagu üle, võites mängu 6:1, 6:3. Mattiase järgmise ringi vastane on Aleksander Vasilenko (ATP 560).

Õhtu viimase üksikmängu mängis Kenneth Raisma, kellel oli sakslase Denis Kaprici alistamiseks vaja kolme setti. Peale esimese seti 3:6 kaotust suutis Raisma siiski mängu enda kasuks pöörata ja võita järgmised kaks setti 6:4, 6:3. Raisma järgmise ringi vastane on Filip Horanski (ATP 379), kes omab turniiril teist paigutust.

Paarismängus jõudis eestlastest veerandfinaali paar Martin Valdo Randpere/Anton Pavlov, kes alistasid kahes seti paari Dmitri Sitak/Hendrik Inno 7:6 (4), 6:3.

Kolmapäeval mängivad eestlastest Oskar Lusti ja Randpere/Pavlov. Mattias Siimari ja Kenneth Raisma üksikmängud toimuvad Tartu Tähtvere Tennisekeskuses neljapäeval.

Turniiri tabelid ja ajakava leiab siit.