KADRI KUUDA 1953 – 2015

Pärast pea kümneaastast võitlust salakavala vähihaigusega lahkus meie seast Pärnu Kesklinna Tennisekooli treener Kadri Kuuda.

K. Kuuda alustas tennisetreeninguid eelmise sajandi 60-ndatel oma isa, sõjajärgsete aastate Eesti tennisekoondise liikme Helmut Kuuda eeskujul. Tema treeneriks oli aga onu Jaan Kuuda. Kadri tennisealased saavutused piirdusid noorteklassiga. Ta võitis medaleid ka Eesti meistrivõistlustel erinevates vanuserühmades, viimase, pronksmedali, koos sõbranna Eve Taltsiga U18 paarismängus 1969. aastal. Pärast seda eelistas ta õpinguid Tallinna Kergetööstustehnikumis ja tennis jäi pelgalt harrastuseks.

Aja möödudes tuli aga K. Kuuda tennise juurde tagasi, kuid siis juba treenerina. Ta treenis Pärnu tennisekoolis lapsi ning Kesklinna klubis aitas mänguoskusi omandada ka täiskasvanutel. Tema õpilane oli teiste hulgas edukas Sandra Savvest, kes loobus kahjuks tennisetreeningutest üsna varakult. Eesti tenniseüldsus jääb Kadri Kuudat mäletama kui pühendunud ja abivalmis treenerit ning lihtsalt meeldivat inimest.

Sügav kaastunne lahkunu omastele, õpilastele ja kaastöötajatele.