Naiste üksikmängu finaalis olid vastamisi Elena Malõgina ja Tuule Tani. Esimene sett oli tasavägine, kuid seti teises pooles suutis Malõgina punktid enda kasuks pöörata ja võitis 6:4. Teine sett oli ühepoolsem ja lõppes seisuga 6:1. Poolfinaalides alistas Tani Simone Pärna 6:0, 6:2 ja Malõgina Liina Suurvariku 6:1, 7:5.

Malõgina kahte võidukarikat ei saanud. Kuigi nad Viktoria Kleer Kliimandiga andsid paarismängus korraliku lahingu, võitsid finaali üle pika aja taas koduvõistlustel mänginud Anett Schutting ja Polina Tsernjak 6:4, 6:4. Poolfinaalides võitsid noorukesed 16-aastane Malõgina ja 14-aastane Kliimand kogenud paari Helina Lill / Ilona Poljakova 6:2, 6:4. Ka teises poolfinaalis pidi seeniorpaar Liina Suurvarik / Riin Veiram tunnistama Schuttingu ja Tsernjaki paremust 6:3, 6:3.

Meeste üksikmängu finaal Mattias Siimari ja Karl Kiur Saare vahel oli päeva kõige pingelisem. Esimese seti võitis Saar 6:4 ja teise Siimar 6:3. Otsustavas setis püsis pinge lõpuni, Saarel õnnestus kaitsta neli matšpalli, kuid Siimar siiski võitis 6:4. Poolfinaalis alistas Siimar Kristjan Tamme 6:1, 6:4 ja Saar Priit Pihli 6:1, 6:2.

Paarismängus alistasid Mattias ja Kristofer Siimar finaalis Armand Levandi ja Siim Tuusi üsna kindlalt 6:2, 6:4.