Oled üsna pikalt nii-öelda orbiidilt kadunud olnud. Millega sa tegelenud oled? Miks sind enam Eestis väga kohata pole võimalik?

Olen ikka tennisega tegelenud. Eestis pole mind võimalik näha, sest olen elanud nüüd mõnda aega välismaal.

Kus riigis sa hetkel viibid?

Ma elan hetkel USA-s Floridas. Täpsemalt elan Palm Beachil, Miamist umbes üle tunni aja sõitu põhjaranniku ääres. Vahelduva eduga olen siin olnud 2012. aasta novembrist. 2013 aasta sügisest jäin rohkem paiksemaks. Kokkuvõttes olen USA-s olnud kaks ja pool aastat.

Mis sa teed Ameerikas?

Hetkel töötan tennisetreenerina ühes eliit country klubis. The Everglades klubi on asutatud 1918. aastal ja on üks esimesi klubisid Palm Beachil. Klubi on väga privaatne, põhirõhk on sotsiaalsetel üritustel, lisaks tennisele on siin suur golfiklubi. Põhiliselt annan siin klubis eratunde igale vanusegrupile, mängin paarismänge, rohkem on siin sotsiaalset tennist.
Alguses siia tulles tegin ise rohkem trenni ja andsin ainult eratunde. Mõnda aega olin eratreener 18-aastasele Poola neiule ja 14-aastasele USA noormehele.

Miks just Ameerika?

Mulle jäi väga sügav mulje Floridast, kui ma käisin siin Orange Bowli mängimas. Teadsin, et siin on palju tenniseklubisid, võistlusi ja super mõnus kliima, päike ja ookean. Eestis hakkas selg just talviti kehvemaks minema ja kui käisin soojal maal puhkamas, mõjus just päike ja soojus seljale hästi. Seega otsustasin proovida, kuidas selg Florida kliimas on. Polnud ettekujutust, kas mulle meeldib Florida eluolu. Olin kuulnud ainult, et inimesed on väga pealiskaudsed, kuid töö osas on suured võimalused.

Kas sa oled teiselt mandrilt oma „Ameerika unelma“ leidnud? Kas Sul on plaanis Eestisse ka naasta? Kui tihti Sa kodustel külas käid?

Ma ei tulnud siia Ameerika unelmat otsima. Plaanis on siin töötada ka järgmine hooaeg ja siis vaatab edasi, mis võimalused mul on. Talviti tahaks küll soojas kliimas elada. Suviti on Eestimaa ja Euroopa väga mõnus paik. Kodus käin korra aastas.

Kas Sul ongi plaan nüüd Ameerikasse paikseks jääda?

Ei oska hetkel öelda, kui kauaks Ameerikasse jään. Kindlasti paar aastat elaks ja töötaks veel siin, kuna töötingimused on väga head ja Florida kliima on mu tervisele hea. Edasine sõltub viisast, töökohast ja perekonnast. Eestis tahaks rohkem suviti käia.

Loe pikemalt ajakirja Tennis suvenumbrist!