Nuudi, kes alustas turniiri kvalifikatsioonist, pidi põhitabelisse pääsemiseks alistama kaks vastast - kõigepealt 24-aastase ameeriklanna Francesca Fanchini 4:6, 6:2, 6:2 ja seejärel 21-aastase belglanna Aurore Felsenharti 7:6 (1), 6:0.

Avaringis sai eestlanna tulemusega 6:1, 7:6 (8) jagu 17-aastasest tšehhitarist Laetita Pulchartovast (WTA 1140.), täna toimunud teise ringi matšis Portugali esireketist Ines Murtast (WTA 575.), kes veebruaris mängis Tallinnas Fed Cupi turniiril Eesti vastu ja pidi vigastuse tõttu Anett Kontaveidile loobumisvõidu andma.

Avaringi võiduga teenis Nuudi ühe WTA punkti. Nüüd on tal punkte kahelt turniirilt. WTA tabelisse jõudmiseks tuleb tal punkt kirja saada veel ühelt ITF-i turniirilt.

Kolmandas ringis ehk veerandfinaalis, kus Nuudi pole ITF-i täiskasvanute turniiril veel varem mänginud, kohtub ta 22-aastase ameeriklanna Priyanka Shahiga, kellel samuti edetabelikoht veel puudub.

Paarismängus on Nuudi koos portugallanna Francisca Jorgega jõudnud samuti veerandfinaali ehk teise ringi. See kohtumine peetakse täna.