Kõige magusam on aga fakt, et värskes edetabelis pole kajastatud Kontaveidi võidetud Türgi turniiri punkte, mis tähendab, et noor eestlanna peaks edetabelis tõusma veelgi järgmisel nädalal kõvasti. Kontaveit jääb Türki veel mõneks ajaks, sest sel nädalal mängib noor tennisist taas Izmiris, 25 000-dollarise auhinnafondiga ITF-i turniiril, kus tema esimeseks vastaseks on jaapanlanna Mari Tanaka (WTA 290.).

Eesti esireket Kaia Kanepi hoiab 26. positsiooni, WTA edetabeli esikohal püsib ameeriklanna Serena Williams. Vahetusid aga edetabeli teine ja kolmas koht, valgevenelanna Viktoria Azarenka lükkas venelanna Maria Šarapova kolmandaks edetabelis.

Meeste edetabeli esiviisik on endiselt sama: esireket on serblane Novak Djokovic kellele järgnevad Wimbledoni turniiri võitnud šotlane Andy Murray, hispaanlane David Ferrer ja ta kaasmaalane Rafael Nadal ning viiendast kohast hoiab kinni veel šveitslane Roger Federer. Jürgen Zopp tõusis kümme kohta ja asub nüüd 227. kohal, Vladimir Ivanov on 432. positsioonil.