Kohtumisele pani pitseri Kontaveiti jalavigastus, mis ei võimaldanud tal täisvõimsusel servida. "Arvan, et peamine vahe oli servimises. Minul ei õnnestunud sealt niiöelda tasuta punkte saada, kuna jalavalu häiris päris teravalt. Ma kindlasti ei ütle, et jalavaluta oleksin võitnud, sest Wozniacki tegi väga hea mängu, kuid paremad võimalused olnuks kahtlemata," kommenteeris eduka Aasia turnee lõpetanud Eesti esinumber.

Järgmise etteaste teeb Kontaveit tõenäoliselt Moskvas, Linzi turniirilt võtab ta end maha. Jalavigastuse tõsidus alles selgub.

"Homme lendan koju, arvatavasti kolm-neli päeva ma tennist ei mängi. Eks seejärel paistab, mis seisus jalg on. Füsioterapeudid vaatavad siin (toim - Pekingis) samuti korra jala üle. Jutuajamised treeneritega seisavad ees, siis paneme paika täpsema tegevuskava," rääkis Kontaveit lähitulevikust.

Aasia turniiridelt tal midagi kripeldama ei jää, suures plaanis läksid mängud edukalt. Wuhanis jõudis Kontaveit finaali välja, mis kergitas ta maailma edetabelis TOP-20 lävele.