Raisma asub ITF-edetabelis hetkel 26. kohal ja on 1. kategooria võistlusel murukattega väljakutel võitnud kolm 3-setilist mängu. Avaringis sai ta 6:3, 3:6, 7:5 jagu jaapanlasest Yuta Shimizust (ITF 39) ja teises ringis vene nimega austerlasest Jurij Rodionovist (ITF 13). Siin jäi mängu tulemus 7:6(4), 4:6, 6:4.

16 parema hulgas mängis Raisma prantslase Geoffrey Blancaneauxiga (ITF 7), kellega ta mäletatavasti alustas väga edukalt Roland Garrose noorteturniiri paarismängu. Seejärel aga Blancaneaux lõpetas paarismängu, et keskenduda üksikmängule. Ja mis seal salata, otsus oli õige: Blancaneauxist sai Roland Garrose noorteturniiri võitja.

Täna oli aga Raisma Blancaneauxist parem ja kindlustas endale 6:1, 2:6, 6:3 võiduga koha turniiri veerandfinaalis.

Treener Andres Kuhi kommenteeris Raisma mängu: „Kenneth mängis väga õnnestunud esimese seti. Teises setis tekkis vastu päikest servimisel raskusi ja ta kaotas paar korda oma servil geimi. Otsustavas setis oli mäng juba palju võrdsem, kuid Kennethil õnnestus see enda kasuks pöörata. Olulistel hetkedel töötas täna serv väga hästi.”

Veerandfinaalis kohtub Raisma kanadalase Denis Shapovaloviga (ITF 25).

Ka paarismängus on Raisma Roehamptonis edukalt alustanud. Kreeklase Stefanos Tsitsipasega alistasid nad avaringis poolakad Piotr Matuszewski ja Kacper Zuki tulemusega 4:6, 6:3, 10:6. Koha eest veerandfinaali peavad nad võistlema usbekkide Jurak Karimovi ja Khumoyun Sultonoviga.