Kuni 18-aastaste noormeeste finaalis kohtusid Raisma ja Mattias Siimar. Vaatama tulnud tennisehuvilised said oodatud elamuse, mõlemad poisid näitasid head mängu. Esimene sett oli ülitasavägine mitmete murdepallidega. Õnne oli rohkem Raismal ja nii läks võit talle 7:6 (6). Teises setis õnnestus Raismal seisult 2:2 Siimari geim murda ja sellest piisas, et lõppseisuks 7:6 (6), 6:4 vormistada. Selles vanuserühmas läksid pronksmedalid Daniil Glinkale ja Frederick Karmale.

Paarismängu poolfinaalis olid Raisma ja Siimar taas vastamisi. Raisma paariliseks Daniil Glinka ja Siimari paariliseks Martin Valdo Randpere. Pingelises mängus võitsid Raisma - Glinka 6:3, 4:6, 12:10. Finaalis olid nende vastasteks Robin Erik Parts ja Siim Troost ning kulla võtsid Raisma - Glinka kindlalt, 6:2, 6:1.

Neidudest võistlesid finaalis Maileen Nuudi, kes alistas poolfinaalis Saara Orava ja Maria Lota Kaul, kes oli eilses tasavägises heitluses parem Elena Malõginast. Esimene sett möödus punkt-punkti heitluses ja Kaul oli väga lähedal setivõidule, siiski õnnestus möödunud aasta võitjal Nuuudil tiitlit kaitsta tulemusega 7:6 (5), 6:3.

Paarismängus olid üksikmängu finalistid Nuudi ja Kaul ühes naiskonnas, nende vastaseks Kärt Triin Laagus ja Gendra Raag. Kaul - Nuudi võitsid tulemusega 6:3, 6:3.

Segapaaris läks Kenneth Raisma, paariliseks Jana Kuzovkova, jahtima kolmandat meistritiitlit. Vastased Maria Lota Kaul ja Martin Valdo Randpere osutasid aga südi vastupanu ja võitsid 7:5, 6:4.

Kuni 14-aastaste konkurentsis olid finaalis vastamisi möödunud aasta meister Carol Plakk ja kuni 16-aastaste finaalis Sofia Tšeklistovale alla jäänud Katriin Saar. Plakkil tiitlit kaitsta ei õnnestunud. Seisult 2:6, 0:1 katkestas ta vigastuse tõttu.

Pronksmedalid said Polina Ramenskaja ja Kadri Kalamäe. Anet Angelika Koskel - Polina Ramenskaja võitsid paarismängu finaalis Kadri Kalamäe - Gerda Reinaru 6:2, 7:6 (7).

Kuni 14-aastaste poiste finaalis alistas tiitlikaitsja Alexander Georg Mändma Mark Lajali 6:2, 6:2. Paarismängus jõudsid finaali Oskar Erik Hakonen - Alexander Georg Mändma ja Gregor Marius Kliimask - Rain Uustalo. Esimesed võitsid tiitli tulemusega 6:1, 6:0.

Üksikmängu meistrid Alexander Georg Mändma ja Katriin Saar jõudsid ka segapaaris finaali, kus võitsid ülekaalukalt Andre Remi Jakobit ja Anet Angelika Koskelit 6:1, 6:0.