"Inimesed tunnevad mu Eestis kõikjal ära. Arvan, et võin olla Eesti tuntuim sporditäht, naiste seas kindlasti. On üks kutt, kes mängib ameerika jalgpalli, Margus Hunt. Tema on samuti väga kuulus," rääkis ta.

"Kui mängin, siis kõik vaatavad mind, teevad töö juures pausi. Arvan, et Tallinna pubid on rahvast täis. See on nii surve kui ka inspiratsioon. Kui ma kaotan, on nad väga vihased. See on raske. Kui ma kaotan, ei loe ma kunagi ajalehti."

Eesti esitennisist tunnistas, et talle ei meeldi kohad, kus palju fotograafe, ja ta üritab neid vältida.

Kanepi rääkis ka, kuidas on pärast kaotusi saanud Facebooki fännilehele sõnumeid, kus kirjutavad tema võidule panustanud inimesed, kes nõuavad, et Kanepi kaotatud raha hüvitaks.

"Kriminaalid? Ei, tavalised inimesed. Aga ma ei vasta kunagi," ütles Kanepi. "Vahel ütlevad nad tõesti halvasti. Ma pole kunagi midagi ette võtnud sel teemal. Ma ei tea, kas peaksin. Surmaähvardusi pole olnud, aga vandumist küll. Vahel nad paluvad hiljem vabandust, tunnistades, et kaotasid suure rahakaotuse tõttu närvid."

Kanepi avaldas ka oma ekstreemse hobi - isikliku ralliautoga Mitsubishi Evolution 10 kihutamise, nii talvel kui ka suvel. "Mulle meeldib jääteedel oma ralliautoga sõita. Talvel on järvel palju jääd, mille peal kihutada. Libised erinevates kurvides - väga lahe!"

Kaia Kanepi kohtub Laura Robsoniga täna Eesti aja järgi kell 15. Delfi vahendab kohtumise käiku otse Wimbledonist.