"Nagu ma eile ütlesin, oli raske mäng. Temaga on alati keeruline mängida, ta ise ei kingi midagi, ikka ise pead võtma - ja kui ei suuda ära võtta, siis võtab tema. Ega ta niisama maailma kolmas ei ole, ta oskab tennist mängida ja ka peaga mängida," sõnas Kanepi oma kodulehekülje vahendusel.

Eesti esinumbri sõnul olid tänased võistlustingimused üsna rasked: "Täna olid keerulisemad tingimused kui eile, tuul keerutas päris palju, kohati oli päike väga ere ja palli hästi ei näinud."

Avasetis 1:5 eduseisu maha mänginud ja teises setis kümnest murdepallist vaid ühe realiseerinud Kanepi tahab tänase mängu kiiresti unustada ning keskendub juba French Openiks.

"Täna oli nii kuidas oli, ega ma põdema mingit seisu ei jää. Mõtted on Pariisis juba, seal tahaks ka hästi mängida. Kohe tunni aja pärast hakkamegi Pariisi minema. Ma tahan, et homme oleks puhkepäev ja puhkepäeval reisida ei taha," lisas Kanepi.

Prantsusma lahtistel meistrivõistlustel on eestlanna esimese ringi vastaseks Venemaad esindav Alexandra Panova (WTA 77).

"Panovaga olen varem mänginud, liiva peal küll ei ole. Ma tunnen ennast mänguliselt hästi, saab näha," lisas Kanepi.