Kuidas hindad ja millega seletad Anetti võimsat läbimurret? Kui hinnatav on, et ta suutis seda suurturniiril? Mis oleks su sõnum talle enne mängu Venus Williamsiga?

Anetti võimas esinemine on väga hea üllatus. Nägin ta mängu Madison Brengle vastu televiisorist ja mulle meeldis, et ta oli kogu aeg agressiivne. Kas siis õnnestus või mitte, aga ikka jätkas oma mängu igas seisus. Pärast võitu Brengle'i vastu kirjutasin talle, et ta seda täiega naudiks.

Kuidas kokkuvõttes enda US Openiga rahule jääd (Kanepi langes teises ringis - A.V.)? Kirjelda palun ka kumbagi mängu veidi pikemalt.

Hea oli pärast terveks saamist ennast väljakul jälle hästi tunda. Jäin rahule, et sain võidu ja hea tunde. Arvan, et esimene mäng oli selle aasta parim. Oli palju tasavägiseid geime ja need tulid minu poole. Svitolina vastu oli ka võimalusi, aga geimi lõppe ei suutnud realiseerida. Alguses oli raske, kuna polnud tükk aega nii hea vastasega mänginud ega teadnud mis seisus ma ise olen. Kohtumise teises pooles olin hoos, nautisin oma mängu ja andsin kõik, mis sel hetkel anda oli.

Kas suhteliselt pikk mängupaus mõjus või ei? Kuidas füüsiliselt end tundsid?

Hea, et sain New Havenis enne mängida, sest esimestes mängudes oli võistluspaus küll tunda. Füüsiliselt tundsin end hästi ja tervis on hea.

Kas su vaim on valmis, et edaspidi tuleb Suure slämmi turniire alustada kvalifikatsioonist?

Kuus nädalat enne turniiri algust selgub, kas pean alustama kvalifikatsioonist või mitte. See on piisav aeg, et ennas kvalifikatsiooniks ette valmistada.