"See ei ole minu otsustada. Mul ei ole selle vastu midagi, kui ma mõne top 10 mehe vastu mängiks. Võtan kõik vastu. Eks näis, mis tuleb," ütles Zopp Delfile ligi pool tundi pärast seda, kui oli kolmandas eelringis alistanud Lõuna-Aafrika Vabariigi tennisisti Izak Van der Merwe'i 6:4, 6:1, 4:6, 7:5.

"Vastane mängis serv-vollet, tuli kogu aeg võrku, isegi tõrjegeimides. Ta mängis väga ebastandardselt, võiks isegi öelda, et ebamugavalt, sellist suhteliselt klassikalist murutennist. Tema servigeimides pikki pallivahetusi polnud üldse. Ta oli kohe võrgus ja mul tuli üritada temast mööda lüüa. Keeruline vastane," lausus Zopp, kes oli oma vastasega varem kahel korral kohtunud. Korra võitnud ja korra kaotanud. "Natukene see ikka aitas. Teadsin, mida oodata."

Zoppil ebaõnnestus vaid kolmas sett, kus tasavägist mängu jagus 3:3 viigini, pärast mida murdis Van der Merwe eestlase pallingu ning hoidis enda oma kuni seti lõpuni, mille ta võitis 6:4.

"Esimeses kahes setis olin igas elemendis natuke parem. Temal mind kahe esimese seti jooksul murda ei õnnestunud. Mina murdsin teda esimeses setis ühe korra ja teises koguni kolm korda. Kolmandas setis hakkas mul esimese servi protsent natuke kukkuma, tal õnnestus mind ühe korra murda ja sellest piisas. Alates kolmanda seti algusest kuni neljanda seti keskpaigani oli tema natuke eelisseisus või isegi parem. Aga siis sain servimurde tagasi võetud ning see andis energiat juurde. Neljanda seti lõpus tegin veel ühe servimurde. Kokkuvõttes võib öelda, et oli väga tasavägine mäng," kirjeldas Zopp kohtumist.

Wimbledoni põhiturniiri mängudega tehakse algust esmaspäeval. Tabelid loositakse reedel.

"Tegelikult pidi tänane matš olema homme, aga kuna homme-ülehomme lubatakse kõva vihma, siis kohtunikud tegid otsuse, et mängitakse täna ära. Nii pikka pausi võib-olla ei oleks soovinud, aga mis teha. Paar puhkepäeva kulub kindlasti ära. Saab veel natuke trenni teha," lisas Zopp.