“Vigastus pole paranenud nii kiiresti, kui ma lootsin,” sõnas Zopp Eesti tenniseliidu kodulehekülje vahendusel. “Järgmisel nädalal ma kindlasti veel võistlusvõimeline pole.”

Eelkõige segab vigastus tennisemängu, kuid muid füüsilisi harjutusi, näiteks jooksu, saab ta teha. Ent Zoppi sõnul pole ka jooksmine sajaprotsendiliselt võimalik: “Teravamate liigutuste puhul lööb valu sisse.”

Stockholmi turniiri osavõtu suhtes pole Zopp kindel, ent pigem optimistlik. “Kohale sõidan igal juhul. Kui siis mängupäeval selgub, et pole ikka võimalik väljakule minna, tuleb loobuda,” sõnas ta. Praegu on Zopp Stockholmis põhiturniiri ukse taga, kuid teine varumees. “Peaks pääsema põhitabelisse, sest mõned loobujad on tavaliselt ikka,” selgitas Zopp.

Praegu asub Zopp maailma edetabelis 88. kohal. Rennes`is ta mullu punkte ei teeninud, seega ei lange sellest turniirist puudumise tõttu edetabelis. Stockholmis on aga Eesti esireketil kaitsta mullused 12 punkti, mis ta saavutas kvalifikatsiooniturniiri kolme võidu eest.