Täna algas Hooandja portaalis aktsioon, kus igaüks saab filmi ja raamatu valmimist toetada, vt http://www.hooandja.ee/projekt/eesti-tennis-100. Videoüleskutse on teinud Eesti esireket Jürgen Zopp ja Eesti Tennise Liidu peasekretär Allar Hint.

Hooandja aktsioon kestab kuni augustikuuni. Film ja raamat valmivad novembriks 2013.

"Eesti Tennis 100" on 52-minutiline dokumentaalfilm, mis annab hea ülevaate Eesti tennise ajaloost, pajatab olulisi ja huvitavaid fakte ning näitab ajaloolisi hetki, mis on jäädvustatud vanadele filmilintidele. Filmis on nii intervjuusid tennisekuulsustega kui lavastuslikke episoode, mis iseloomustavad vanu aegu. Filmi toodab Estfilm Productions, režissöör on Peeter Simm, peaprodutsent Karmo Kaasik, stsenarist ja ekspert tennise ajaloo osas Jaak Ulman ning operaator Arvo Vilu.

„Eesti Tennis 100“ raamat on ligi 650-leheküljeline värvitrükis väärtuslik lugemisvara, kus on põhjalik ülevaade ajaloost etappide kaupa. Samuti on seal infot ja fotosid Eesti meistritest ning teistest tennisega seotud kuulsatest persoonidest. Raamatule teevad kaastööd paljud Eesti tuntud tennisistid ning lugusid kirjutavad ajakirjanikest oma ala spetsialistid (Jaak Ulman, Jaan Jürine, Ants Põldoja, Maarja Värv jt). Raamatut kirjastab Best Press.