"Tunneme nende esimest ja teist reketit pikalt, sest oleme Leeduga korduvalt kohtunud ning neid ka turniiridel näinud. Nad mängivad tavalist tennist, nagu enamus mehi - tagajoone masinad," iseloomustas Zopp Ricardas Berankist (ATP 116.) ja Laurynas Grigelist (ATP 238.).

Leedu kolmas ja neljas number on Davis Cupi Euro-Aafrika teise grupi esimese ringi matšis Lukas Mugevicius (ATP 1326.) ja 14-aastane Ainius Sabaliauskas. Lisaks Zoppile lähevad Eesti au kaitsma Vladimir Ivanov (ATP 630.), Kenneth Raisma (ATP 896.) ja Mattias Siimar (ATP 1243.). Mehed jõudsid võistluspaika eile.

Zopp pole pärast Australian Openit, kus ta kaotas juba kvalifikatsiooni avaringis 67 minutiga egiptlasele Mohamed Safwatile (tol hetkel ATP 222.) 4:6, 3:6, ühelgi turniiril väljakule tulnud, vaid harjutanud kodumaal.

"Võtsin natukeseks aja maha. Tegin treeneriga (Soome Davis Cupi meeskonna juhendaja Kim Tiilikainen - toim) Tallinnas trenni. Austraalias jooksis natuke rappa see asi... Ei tahtnud kohe uutele turniiridele tormata," sõnas Zopp, kes pärast Davis Cupi jälle aktiivsemalt reisima hakkab. "Esmaspäeval lähen Ungarisse Budapesti Challengerile, sealt edasi Bergamo Challenger, üks nädal vahet ja siis Hiina."

Mis siis Melbourne'is nihu läks? "Lihtsalt kehv esitus minu poolt. Tuli jälle trenni minna ja natuke puhata."